osobní dodávky offroad-SUV moto čtyřkolky průmyslové disky

ACCELERA
AEOLUS
ACHILLES
APLUS
ARIVO
AUSTONE
AUTOGUARD
AVON
BAR
BARUM
BERLIN TIRES
BFGOODRICH
BLOCKLEY
BRIDGESTONE
COLLIN'S
COLWAY
CONTINENTAL
COOPER
CST (CHENG SHIN)
DAEWOO
DAYTON
DEBICA
DUNLOP
EFFIPLUS
EQUIPE
EURODINAMIX
EUROPEAN CLASSIC
EVERGREEN
FALKEN
FEDERAL
FIRESTONE
FORTUNA
FORTUNE
FULDA
GAUTH PNEU
GENERAL
GEPARD
GISLAVED
GOODRIDE
GOODYEAR
GREMAX
GRIPMAX
GT RADIAL
HAIDA
HANKOOK
HEADWAY
HEIDENAU
HERCULES
HIFLY
HIGH PERFORMER
IMPERIAL
INFINITY
KELLY
KENDA
KINFOREST
KLEBER
KORMORAN
KUMHO
LAUFENN
LEAO
LEXANI
LINGLONG
MALOYA
MARANGONI
MARKGUM
MARSHAL
MATADOR
MAXXIS
MAZZINI
MICHELIN
MINERVA
NANKANG
NEXEN
NITTO
NOKIAN
NORDEXX
NOVEX
ORIUM
PETLAS
PHOENIX
PIRELLI
PLATIN
PNEU VRANÍK
PNEUMANT
PNEUS OVADA
POWERTRAC
PROFIL
RADAR
RIKEN
ROADSTONE
ROCKSTONE
ROTALLA
ROUTEWAY
ROYAL BLACK
SAETTA
SAILUN
SAVA
SEBRING
SEIBERLING
SEMPERIT
SILVERSTONE
SONAR
SONNY
STAR PERFORMER
STARFIRE
STARMAXX
SUMITOMO
SUNITRAC
SUNNY
SUPERIA
TECHNIC
TIPTYRE
TORQUE
TOURADOR
TOYO
TRACMAX
TRAZANO
TRIANGLE
TRISTAR
UNIGRIP
UNIROYAL
VIKING
VITOUR
VREDESTEIN
WANLI
WEARWELL
WESTLAKE
WINDFORCE
WINTER TACT
YOKOHAMA
ZEETEX
ZETA
Největší výběr off-road a SUV pneu

VREDESTEIN WINTRAC XTREME S XL 225/55 R 16 99 H TL - zimní M+S

WINTRAC XTREME S VREDESTEIN Energetický štítek

Pro zobrazení štítku klikněte ZDE

POKUD NENÍ ŠTÍTEK ZOBRAZEN, JEDNÁ SE O STARŠÍ PNEU NEBO JE CHYBA V PŘENOSU Z DATABÁZE EPREL


Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2020/740
Dne 1. května 2021 vstupuje v platnost aktualizované a přísnější nařízení EU, které vyžaduje zásadní změny označování pneumatik. Pneumatiky uvedené na trh před 1. květnem 2021 budou opatřeny současným označením, které bude i nadále platit vzhledem k datu jejich dostupnosti na trhu.

Staré štítky se ale již nesmí zobrazovat při prodeji pneumatik.

Výrobce VREDESTEIN
Název výrobku WINTRAC XTREME S
Zesílení XL
Šířka 225
Profil 55
Konstrukce R
Průměr 16
Index nosnosti 99
Rychlostní index H
Použítí duše TL
Období zimní M+S zimní M+S
EXTERNÍ SKLAD č.1
nedostupné Cena bez DPH: 2 699,99 Kč
dostupnost nutno ověřit Cena vč. DPH: 3 267 Kč

Zobrazit všechny sklady

Popis zboží

OSOBNÍ - PNEU - PNEUMATIKA - ZIMNÍ - M+S

!!! NOVINKA 2013 !!! Zimní směrová pneumatika VREDESTEIN WINTRAC XTREME S je novinka pro zimní sezonu 2013-2014. Pneumatika byla navrhnuta ve spolupráci se společností GUIGIARO a je vhodná pro ty nejrychlejší a nejexkluzivnější automobily. Použití technologie uzavření vnitřních lamel dezénu (INTERNAL SIPE LOCKING TECHNOLOGY - ISLT) umožňuje posunout vlastnosti špičkové zimní pneumatiky na doposud nevídanou úroveň. Tato technologie snižuje deformaci lamel dezénu na minimum. Optimální bezpečnost na sněhu a ledu je v případě pneumatiky VREDESTEIN WINTRAC XTREME S stejně samozřejmé jako přilnavost a přesnost řízení. Stejné vlastnosti si zachovává i na nezasněžených a chladných cestách, na kterých jezdíme v zimních měsících nejvíc. Pneumatika má výbornou stabilitu jízdy a vysokou přesnost řízení. VREDESTEIN WINTRAC XTREME S se špičkovým výkonem byla navrhnuta tak, aby zvládla nevyzpytatelné zimní počasí v nejchladnějším ročním období.

Výrobce

Holandská společnost VREDESTEIN byla založená v roce 1908 jako gumárenský podnik. S výrobou pneumatik začala však až mnohem později, ve druhé polovině čtyřicátých let. Po desetiletích výzkumu se produkce pneumatik dostala na vysokou kvalitativní úroveň a v současnosti je Vredestein velmi zajímavá společnost s netradičním přístupem, stylem i sebevědomím. Díky tomu se pneumatiky holandského výrobce prosadily i v segmentech a rozměrech, které ovládá Michellin a Continental. Firma je symbolem dravosti a odvahy, kterou vyjadřuje i její motto: Neprodáváme pneumatiky, prodáváme Vredestein. Od května roku 2009 je výrobce Vredestein součástí velkého indického koncernu Apollo Tyres Ltd. Vredestein je jedním z mála výrobců pneu, který je naprosto nezávislý. Síla společnosti je dále založená na tržní orientaci, kreativitě a flexibilitě. Všechny procesy jsou plně pod kontrolou, od vývoje pneu přes jejich výrobu až po uvádění pneumatik na trh a logistiku. Firma má pružnou organizační strukturu, která rychle reaguje na potřeby trhu. Dalším klíčem k úspěchu společnosti je výroba pneumatik, které disponují špičkovými parametry a dostupnou cenou. V případě firmy Vredestein nejde pouze o marketingový slogan, ale odráží skutečnou realitu současného gumárenského trhu, kde si společnost vede velmi úspěšně. Tímto si hlasitě říká o zájem všech řidičů, kteří uvažují o nákupu nových pneu. Vredestein produkuje pneumatiky pro osobní, nákladní vozy i offroady, ale také pneumatiky pro průmyslová či zemědělská vozidla. Hlavní výroba pneumatik probíhá v Holandsku, pneumatiky pro zemědělské stroje se vyrábějí v několika dalších továrnách např. v Indii, Thajsku nebo Indonésii. Holandská továrna Vredesteinu ve městě Enschede patří mezi nejmodernější podniky svého druhu na světě díky vysokým investicím do její technologické úrovně. Vredestein je první a dosud jediný výrobce pneu, který nabízí speciální sérii zimních pneumatik. Celkem 25 modelů zimních pneu je určeno pro řidiče výkonných vozidel s vysokými nároky. Dvorním návrhářem pneu je slavné studio Giugiaro Design, které je také autorem designu prémiové řady zimních pneu. Vedle elegantního a působivého vzhledu disponují tyto pneumatiky vysokými bezpečnostními parametry a není proto divu, že získaly nejvyšší známky v mnoha předních mezinárodních testech pneu.

Web výrobce: www.vredestein.com

Největší výběr čtyřkolkových pneu