osobní dodávky offroad-SUV moto čtyřkolky průmyslové disky

ACCELERA
ACHILLES
ALTAISHINA
ALTENZO
ANTARES
APLUS
ARIVO
ATTURO
AUSTONE
AUTOGRIP
AVON
BARUM
BFGOODRICH
BKT
BLACK-STAR
BRIDGESTONE
CAMAC
COLLIN'S
COLWAY
COMFORSER
CONTINENTAL
COOPER
CORDIANT
CST
DAVANTI
DEBICA
DUNLOP
EQUIPE
EUROPEAN CLASSIC
EVERGREEN
EXTREME TYRES
FALKEN
FEDERAL
FIRESTONE
FORTUNA
FORTUNE
FRONWAY
FULDA
GAUTH PNEU
GENERAL
GISLAVED
GITI
GOODRIDE
GOODYEAR
GREMAX
GRENLANDER
GRIPMAX
GT RADIAL
HAIDA
HANKOOK
HEADWAY
HIFLY
IMPERIAL
INFINITY
INSA TURBO
JOURNEY
JOYROAD
KAMA
KENDA
KINFOREST
KLEBER
KORMORAN
KUMHO
LANVIGATOR
LASSA
LAUFENN
LEAO
LEXANI
LINGLONG
MALATESTA
MALHOTRA MRL
MARANGONI
MARIX
MARSHAL
MATADOR
MAXTREK
MAXXIS
MAZZINI
MICKEY THOMPSON
MICHELIN
MIRAGE
NANKANG
NEXEN
NITTO
NOKIAN
NORDEXX
NORTENHA
PATRIOT
PETLAS
PIRELLI
PIT BULL
PNEU VRANÍK
PNEUS OVADA
POWERTRAC
RADAR
RECIP
RIKEN
ROADCRUZA
ROADSTONE
ROADX
ROCKSTONE
ROTALLA
ROYAL BLACK
SAILUN
SAVA
SEBRING
SECURITY
SEMPERIT
SILVERSTONE
SONNY
SPEEDWAYS
STAR PERFORMER
STARMAXX
SUMAXX
SUMITOMO
SUNFULL
SUNITRAC
SUNNY
SUNWIDE
SUPERIA
TARGUM
TIPTYRE
TORQUE
TOURADOR
TOYO
TRACMAX
TRAZANO
TRIANGLE
TRISTAR
UNIGRIP
UNIROYAL
VIKING
VOLTYRE
VREDESTEIN
WESTLAKE
WINDFORCE
WINTER TACT
YOKOHAMA
ZEETEX
ZETA
ZIARELLI
Největší výběr off-road a SUV pneu

NOKIAN HAKKAPELIITTA 7 SUV RFT 225/60 R 17 99 T TL - zimní M+S

HAKKAPELIITTA 7 SUV RFT NOKIAN

POKUD NENÍ ŠTÍTEK ZOBRAZEN, JEDNÁ SE O STARŠÍ PNEU NEBO JE CHYBA V PŘENOSU Z DATABÁZE EPREL

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2020/740
Dne 1. května 2021 vstupuje v platnost aktualizované a přísnější nařízení EU, které vyžaduje zásadní změny označování pneumatik. Pneumatiky uvedené na trh před 1. květnem 2021 budou opatřeny současným označením, které bude i nadále platit vzhledem k datu jejich dostupnosti na trhu.

Staré štítky se ale již nesmí zobrazovat při prodeji pneumatik.

Výrobce NOKIAN
Název výrobku HAKKAPELIITTA 7 SUV RFT
Produktový kód T427965
Šířka 225
Profil 60
Konstrukce R
Průměr 17
Index nosnosti 99
Rychlostní index T
Použítí duše TL
Období zimní M+S zimní M+S
Dojezdová pneumatika RUN FLAT - ANO
EXTERNÍ SKLAD č.1
nedostupné Cena bez DPH: 9 095,45 Kč
dostupnost nutno ověřit Cena vč. DPH: 11 005 Kč

Zobrazit všechny sklady

Upozornění

PŘI POUŽITÍ TÉTO PNEUMATIKY MUSÍTE MÍT FUNKČNÍ ČIDLA TLAKU!

Popis zboží

OFFROAD - 4x4 - SUV - PNEU - PNEUMATIKA - ZIMNÍ - M+S
RFT - RUN FLAT - DOJEZDOVÁ PNEUMATIK

!!! TENTO MODEL JE BEZ PŘÍPRAVY NA HROTY, DEZÉN JE ALE SHODNÝ !!!

Nová pneumatika NOKIAN HAKKAPELIITTA 7 SUV (HKPL 7 SUV) kombinuje nepřekonatelnou přilnavost s mimořádnou trvanlivostí a jedinečným jízdním komfortem. Pro perfektní zimní přilnavost a měkký kontakt s vozovkou, jsou pneumatiky vybaveny technologií Air Claw Technology - dokonalé kombinaci zcela nového řešení upevnění hrotu a vzdušného tlumiče na náběhové hraně hrotu.

HRANY PRO ROZBŘEDLÝ SNÍH ZVYŠUJÍ BOČNÍ PŘILNAVOST
Pro těžké a výkonné SUV je velice důležitá vyvážená přilnavost a její kontrola. Řidiči, kteří milují jízdu v SUV chtějí obzvláštně spolehlivou boční přilnavost k zajištění rychlých reakcí řízení a stability vyššího vozidla ve vysoké rychlosti a v extrémních podmínkách. Pro zlepšení boční přilnavosti pneumatiky NOKIAN HAKKAPELIITTA 7 SUV  jsou ramena pneumatiky vybaveny hranou pro odvod rozbředlého sněhu přizpůsobenou pro využití v SUV. Nová SUV Hakkapeliitta má vylepšenou schopnost optimálně využít nového systémy stability řízení a tím umožní větší bezpečnost a lepší výkon za náročných podmínek.

KOMFORT ŘÍZENÍ S ROZVAHOU A PŘESNOSTÍ
Sportovní pneumatiky s vysokou přilnavostí snášejí těžké zatížení a vynikající kontrolu, stabilitu, spolehlivosti na zledovatělé a mokré vozovce. Pneumatiky také přináší vysoký výkon na sněhu a suchém povrchu. Vedle přesvědčivé přilnavosti v extrémních podmínkách, tato SUV pneumatika poskytuje přesné, logické a vyvážené jízdní zážitky. Hrubý dezén se vyznačuje hustým lamelováním s ostrými hranami k poskytnutí ještě větší přilnavosti. Díky geometrii dezénu se pneumatiky lépe čistí od sněhu a břečky i na náročných lesních cestách.

OCHRANU PROTI BOČNÍMU NÁRAZU PŘIDÁVÁ NA TRVANLIVOSTI
Při použití na SUV vozech musí být bočnice pneumatiky schopny odolat řezům a propíchnutí. Víceúčelová NOKIAN HAKKAPELIITTA 7 SUV přichází s ochranou proti bočnímu průrazu pro zlepšení odolnosti. Směs použitá na této nové pneumatice byla upraven pro zimní použití na SUV. Směs běhounu je vyrobena z přírodního kaučuku, křemíku a kanolového oleje, který zlepšuje odolnost proti roztržení a zvyšuje přilnavost na ledu. Díky tomu se také zlepšila odolnost proti proražení ostrými kameny.

BEZPEČNOST S INDIKÁTOREM STAVU PNEUMATIKY
Indikátory na běhounu ukazují stav pneumatiky, což zvyšuje jízdní komfort a bezpečnost. Ve vrstvách běhounu pneumatiky je umístěna řada čísel informující o hloubce profilu v milimetrech (DSI), to je vyvinuté a patentované společností Nokian Tyres. Podobně i indikátor sněhové vločky hlídá bezpečnost pneumatiky (WSI). Zůstává viditelný, pokud je hloubka dezénu nad čtyři milimetry. Pro bezpečnou zimní jízdu, musí být hloubka drážky nejméně 4 - 5 mm.

NOKIAN HAKKAPELIITTA 7 SUV bude nejprve k dispozici v různých velikostech pokrývající 21 položek od velikosti 16 "do 21".

Výrobce

Nokian Tyres - specialista na severské podmínky.

Finská společnost Nokian Tyres byla založena v roce 1988 v městě Nokia a vyvíjela se úžasnou rychlostí. Dnes je tato společnost největším dodavatelem pneumatik na severu Evropy a jednou z nejvýnosnějších společností na světě. Nokian vyniká v konstrukci pneumatik, které zajišťují málokdy viditelnou bezpečnost na zasněžených vozovkách a to vše s nízkou spotřebou paliva. Jméno Hakkapeliita mají k tomu, aby budily úctu, to je totiž připomínkou norského boha války a v zimních pneumatikách je zákazníky nejrespektovanější a nejdůvěryhodnější. Nabídka Nokian Tyres obsahuje výrobky, které zákazníkům přinášejí skutečnou přidanou hodnotu a jejichž vývoj spočívá na základech znalosti severských podmínek a zároveň specializace: zimní pneumatiky, pneumatiky pro SUV, pneumatiky pro lesní stroje i zimní pneumatiky pro nákladní vozidla a autobusy. Společnost má vlastní výrobní střediska ve finské Nokii a v ruském Vsevolozhsku. Smluvní produkce probíhá v Indonésii, Číně, na Slovensku, ve Španělsku, v Indii a USA. Finové přijali výzvu a dokonce se postavili ostatním konstruktérům. Chtěli vytvořit pneumatiky, které by byly vhodné pro potřeby zemí, kde se teplota výrazně liší v každém ročním období a tuto úlohu Nokian Tyres splnil.

Web výrobce: www.nokiantyres.cz

Největší výběr čtyřkolkových pneu