osobní dodávky offroad-SUV moto čtyřkolky průmyslové disky

AVON
BRIDGESTONE
CONTINENTAL
CST (CHENG SHIN)
DUNLOP
DURO
FULL BORE USA
GOLDEN TYRE
HEIDENAU
KENDA
MAXXIS
METZELER
MICHELIN
MITAS
MOTOZ
NANKANG
PIRELLI
SHINKO
SUNF
VEE RUBBER
VREDESTEIN
WANDA
Největší výběr off-road a SUV pneu

DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART 2 120/70 ZR 17 58 (W) TL - supersport

SPORTMAX SPORTSMART 2 DUNLOP

POKUD NENÍ ŠTÍTEK ZOBRAZEN, JEDNÁ SE O STARŠÍ PNEU NEBO JE CHYBA V PŘENOSU Z DATABÁZE EPREL

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2020/740
Dne 1. května 2021 vstupuje v platnost aktualizované a přísnější nařízení EU, které vyžaduje zásadní změny označování pneumatik. Pneumatiky uvedené na trh před 1. květnem 2021 budou opatřeny současným označením, které bude i nadále platit vzhledem k datu jejich dostupnosti na trhu.

Staré štítky se ale již nesmí zobrazovat při prodeji pneumatik.

Výrobce DUNLOP
Název výrobku SPORTMAX SPORTSMART 2
Šířka 120
Profil 70
Konstrukce ZR
Průměr 17
Index nosnosti 58
Rychlostní index (W)
Použítí duše TL
Kategorie supersport
EXTERNÍ SKLAD č.1
nedostupné Cena bez DPH: 2 633,63 Kč
dostupnost nutno ověřit Cena vč. DPH: 3 187 Kč

Zobrazit všechny sklady

Popis zboží

MOTO - PNEU - PNEUMATIKA - SUPERSPORT - FRONT - F - PŘEDNÍ

!!! DVOUSMĚSOVÁ NOVINKA 2014 !!! Technologie stojící za pneumatikou DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART 2 byly vyvinuty evropským týmem pro výzkum a vývoj značky DUNLOP a jsou odvozené od produktů, které se velmi osvědčily vítězům závodů, jako je například D212 GP PRO. Technologicky vyspělá pneumatika DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART 2 je určená pro výkonné sportovní motocykly. Pneumatika zajišťuje pohodlí, výbornou ovladatelnost, optimalizovanou přilnavost na mokré i suché vozovce, dlouhou životnost a umožňuje jistou jízdu ve vysokých rychlostech. Přilnavost k mokré vozovce se zlepšila zavedením nového dezénu běhounu pneumatiky, který byl vyvinut za použití metody konečných prvků, jež maximalizuje odvod vody z povrchu pneumatiky. Přední pneumatika má ve střední části běhounu vzorek obráceného písmene V, který výrazně zlepšuje odvádění vody. Přilnavost na mokré vozovce je zvýšena díky novému složení ramenní části zadní pneumatiky, které je vyrobeno ze 100 % nového vysoce dispergovatelného křemíku. Také přilnavost na suché vozovce je optimalizována pro široké teplotní rozmezí díky využití tekutých polymerů a přilnavé pryskyřice, která byla vylepšována v rámci programu závodního oddělení značky DUNLOP. Nový tvar předních pneumatik zlepšuje rozložení tlaku běhounu na vozovku a zajišťuje tak lepší stabilitu při brzdění na suchém povrchu. DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART 2 omezuje kmitání a umožňuje o 23 % rychlejší reakční dobu řízení než jeho předchůdce. Výsledný nižší krouticí moment také znamená snížení námahy, kterou je nutné při řízení vyvinout. Pohodlí při používání pneumatik DUNLOP SPORTMAX SPORTSMART 2 bylo zvýšeno změnou konstrukce jak přední, tak i zadní pneumatiky. Přední pneumatika využívá technologii JLB (Steel JointLess Belt), skládá se z méně komponentů a má nový tvar, zatímco u zadní pneumatiky je aplikována technologie JLT (JointLess Tread). Hmotnost neodpružených částí byla snížena, protože nová přední pneumatika je o sedm procent lehčí a nová zadní pneumatika je až o osm procent lehčí než předchozí model SPORTSMART. Technologie JLB stejně jako nahrazení dvou nárazníků v zadní konstrukci vylepšují vysokorychlostní schopnosti pneumatik s jednou vrstvou volně uložené kordové vložky. Obě tyto funkce snižují nadměrné teplo generované při vysokých rychlostech. Střed z tvrdšího materiálu umožňuje vysoký kilometrový proběh a zvyšuje stabilitu jízdy při vysokých rychlostech. Rovnoměrné opotřebení udržuje dobrou ovladatelnost, prodlužuje životnost pneumatiky a snižuje vibrace. Přilnavost na suchu se zvyšuje použitím tekutých polymerů. Technologie MULTI-TREAD zvyšuje kilometrový výkon použitím speciálního tvrdšího materiálu pro střední část pneumatiky a zároveň použitím 100% křemíku k výrobě ramena pláště, což zlepšuje přilnavost pneumatik při jízdě v zatáčkách za mokrých a suchých podmínek.

Výrobce

Dunlop je jedním z největších a nejvýznamnějších světových výrobců vysoce výkonných pneumatik, které použivá pro prvovýbavu mnoho renomovaných prestižních značek. Dunlop nabízí celou řadu produktů pro osobní vozidla, užitková vozidla, motocykly, těžké nákladní automobily, autobusy, důlní techniku ale také pro motoristický sport, letectví a vesmírnou technologii. Dlouholetý výzkum, vývoj a zkušenosti ze závodních tratí a následné zavedení inovativních technologií do výroby pneumatik určených pro každodenní použití poskytují řidičům lepší zpětnou vazbu, větší kontrolu jízdy a díky tomu i větší potěšení.

Web výrobce: www.dunlop-tires.com

Největší výběr čtyřkolkových pneu