osobní dodávky offroad-SUV moto čtyřkolky průmyslové disky

ACCELERA
AEOLUS
ACHILLES
APLUS
ARIVO
AUSTONE
AUTOGUARD
AVON
BAR
BARUM
BERLIN TIRES
BFGOODRICH
BLOCKLEY
BRIDGESTONE
COLLIN'S
COLWAY
CONTINENTAL
COOPER
CST (CHENG SHIN)
DAEWOO
DAYTON
DEBICA
DUNLOP
EFFIPLUS
EQUIPE
EURODINAMIX
EUROPEAN CLASSIC
EVERGREEN
FALKEN
FEDERAL
FIRESTONE
FORTUNA
FORTUNE
FULDA
GAUTH PNEU
GENERAL
GEPARD
GISLAVED
GOODRIDE
GOODYEAR
GREMAX
GRIPMAX
GT RADIAL
HAIDA
HANKOOK
HEADWAY
HEIDENAU
HERCULES
HIFLY
HIGH PERFORMER
IMPERIAL
INFINITY
KELLY
KENDA
KINFOREST
KLEBER
KORMORAN
KUMHO
LAUFENN
LEAO
LEXANI
LINGLONG
MALOYA
MARANGONI
MARKGUM
MARSHAL
MATADOR
MAXXIS
MAZZINI
MICHELIN
MINERVA
NANKANG
NEXEN
NITTO
NOKIAN
NORDEXX
NOVEX
ORIUM
PETLAS
PHOENIX
PIRELLI
PLATIN
PNEU VRANÍK
PNEUMANT
PNEUS OVADA
POWERTRAC
PROFIL
RADAR
RIKEN
ROADSTONE
ROCKSTONE
ROTALLA
ROUTEWAY
ROYAL BLACK
SAETTA
SAILUN
SAVA
SEBRING
SEIBERLING
SEMPERIT
SILVERSTONE
SONAR
SONNY
STAR PERFORMER
STARFIRE
STARMAXX
SUMITOMO
SUNITRAC
SUNNY
SUPERIA
TECHNIC
TIPTYRE
TORQUE
TOURADOR
TOYO
TRACMAX
TRAZANO
TRIANGLE
TRISTAR
UNIGRIP
UNIROYAL
VIKING
VITOUR
VREDESTEIN
WANLI
WEARWELL
WESTLAKE
WINDFORCE
WINTER TACT
YOKOHAMA
ZEETEX
ZETA
Největší výběr off-road a SUV pneu

BRIDGESTONE TURANZA T001 195/65 R 15 91 H TL - letní

TURANZA T001 BRIDGESTONE

POKUD NENÍ ŠTÍTEK ZOBRAZEN, JEDNÁ SE O STARŠÍ PNEU NEBO JE CHYBA V PŘENOSU Z DATABÁZE EPREL

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2020/740
Dne 1. května 2021 vstupuje v platnost aktualizované a přísnější nařízení EU, které vyžaduje zásadní změny označování pneumatik. Pneumatiky uvedené na trh před 1. květnem 2021 budou opatřeny současným označením, které bude i nadále platit vzhledem k datu jejich dostupnosti na trhu.

Staré štítky se ale již nesmí zobrazovat při prodeji pneumatik.

Výrobce BRIDGESTONE
Název výrobku TURANZA T001
Šířka 195
Profil 65
Konstrukce R
Průměr 15
Index nosnosti 91
Rychlostní index H
Použítí duše TL
Období letní letní
EXTERNÍ SKLAD č.1
nedostupné Cena bez DPH: 2 191,71 Kč
dostupnost nutno ověřit Cena vč. DPH: 2 652 Kč

Zobrazit všechny sklady

Popis zboží

OSOBNÍ - PNEU - PNEUMATIKA - LETNÍ

!!! NOVINKA 2012 !!! Bridgestone uvedl na trh novou vlajkovou loď v kategorii cestovních pneumatik BRIDGESTONE TURANZA T001. Pneumatika je určena pro širokou škálu vozidel od kompaktních a středně velkých modelů až po velké prémiové sedany. Produktová řada pokrývá všechny oblíbené rozměry včetně větších průměrů a vyšších rychlostních indexů. „Nová pneumatika BRIDGESTONE TURANZA T001 splňuje nejdůležitější současné požadavky na pneumatiku: bezpečnost a provozní hospodárnost. Naším cílem bylo dosáhnout absolutní harmonie, která přinese řidičům potěšení z jízdy," říká Tomio Fukuzumi, ředitel divize spotřebitelských produktů společnosti Bridgestone Europe.

Lepší bezpečnost na mokru a ovladatelnost

Pokrokový dezén a nová svrchní směs s vysokým obsahem siliky pro jsou zárukou nejvyšší úrovně bezpečnosti a ovladatelnosti za všech podmínek. Vysoce tuhé příčné a podélné ramenní bloky vytvářejí optimální kontakt s vozovkou tak, aby byla zajištěna maximální brzdná síla a bezpečná ovladatelnost. Asymetrický multi žebrový dezén pneumatiky BRIDGESTONE TURANZA T001 má široké drážky pro odvod vody, aby byla zaručena vysoká odolnost vůči akvaplaningu. V porovnání s předchůdcem se může pneumatika BRIDGESTONE TURANZA T001 pochlubit o 2 % kratšími brzdnými dráhami na mokru.

Cestovní pneumatika s nejvyšší úrovní komfortu

Inženýři společnosti Bridgestone optimalizovali tvar a konstrukci kostry pneumatiky BRIDGESTONE TURANZA T001, aby bylo dosaženo nejlepšího možného kompromisu mezi ovladatelností a jízdním komfortem. Komfort se podařilo dále vylepšit vývojem speciální drážky, která v porovnání s pneumatikou Bridgestone Turanza ER300 snižuje normovanou hlučnost odvalování o jeden decibel. Nová pneumatika Turanza T001 díky tomu již dnes zcela splňuje hlukové normy, které by měly začít platit od roku 2016.

Hospodárnější provoz

Pneumatika BRIDGESTONE TURANZA T001 využívá patentovanou směs Bridgestone NANOPRO-TECHTM a díky tomu ohromí svými dokonale vyváženými vlastnostmi, které zahrnují jak nízký valivý odpor, tak i vynikající výkon na mokru. Vzájemná interakce mezi polymery, plnivy a ostatní složkami pryžové směsi používané v konstrukci pneumatiky je pod kontrolou až do úrovně nanočástic. Výsledkem je konzistentní směs, která minimalizuje tření mezi molekulami uhlíku, a tím snižuje nadměrnou tvorbu tepla, což vede ke snížení valivého odporu a spotřeby paliva. Technologie NanoPro-Tech pomáhá v kombinaci s lehčí konstrukcí a optimalizovaným tvarem kostry pneumatiky, který potlačuje deformace, dosáhnout pneumatice BRIDGESTONE TURANZA T001 snížení valivého odporu o 19 %, což se projeví snížením spotřeby paliva o 2,3 %. Rovná styčná plocha znamená rovnoměrnější opotřebení a v důsledku toho i prodloužení životnosti pneumatiky o 15 %. V roce 2012 se bude nová pneumatika Bridgestone Turanza T001 v Evropě dodávat ve 40 rozměrech (pro 15" až 18" kola). V lednu 2013 rozšíří nabídku dalších 37 rozměrů.

Pneumatika BRIDGESTONE TURANZA T001 využívá vyspělou konstrukci běhounu a pokrokové technologie materiálů zaměřené především na bezpečnost, komfort, životnost a hospodárný provoz. Novinka postupně nahradí stávající cestovní pneumatiku BRIDGESTONE TURANZA ER300.

Výrobce

Společnost Bridgestone Corporation je jedním z největších výrobců pneumatik a pryže na světě. Pneumatiky a další výrobky prodává ve více než 150 státech a zaměstnává 105 000 osob. Zakladatel společnosti pan Shojiro Ishibashi vyrobil první pneumatiku v Japonsku již v roce 1930. Název Bridgestone (Mostní kámen) pochází z překladu jména zakladatele do angličtiny - ishibashi - znamená v japonštině "kamenný most". Společnost vyrábí kromě jiných gumárenských produktů pneumatiky pro vše, co má kola - od jízdních kol přes travní sekačky, golfové vozíky, motokáry, motocykly až po letadla a největší stavební stroje světa. V roce 1990 byla založena společnost Bridgestone/Firestone Europe (BFE), jakožto kompletní evropská pobočka s hlavním sídlem v Bruselu. Pneumatiky od Bridgestone vykazují dlouhodobě výborné výsledky a umisťují se na prvních místech nezávislých testů.

Web výrobce: www.bridgestone.cz

Největší výběr čtyřkolkových pneu