osobní dodávky offroad-SUV moto čtyřkolky průmyslové disky

AVON
BRIDGESTONE
CONTINENTAL
CST (CHENG SHIN)
DUNLOP
DURO
FULL BORE USA
GOLDEN TYRE
HEIDENAU
KENDA
MAXXIS
METZELER
MICHELIN
MITAS
MOTOZ
NANKANG
PIRELLI
SHINKO
SUNF
VEE RUBBER
VREDESTEIN
WANDA
Největší výběr off-road a SUV pneu

METZELER ROADTEC Z8 INTERACT C 190/55 ZR 17 75 (W) TL - sport-touring

ROADTEC Z8 INTERACT C METZELER

POKUD NENÍ ŠTÍTEK ZOBRAZEN, JEDNÁ SE O STARŠÍ PNEU NEBO JE CHYBA V PŘENOSU Z DATABÁZE EPREL

Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2020/740
Dne 1. května 2021 vstupuje v platnost aktualizované a přísnější nařízení EU, které vyžaduje zásadní změny označování pneumatik. Pneumatiky uvedené na trh před 1. květnem 2021 budou opatřeny současným označením, které bude i nadále platit vzhledem k datu jejich dostupnosti na trhu.

Staré štítky se ale již nesmí zobrazovat při prodeji pneumatik.

Výrobce METZELER
Název výrobku ROADTEC Z8 INTERACT
Šířka 190
Profil 55
Konstrukce ZR
Průměr 17
Index nosnosti 75
Rychlostní index (W)
Použítí duše TL
Kategorie sport-touring
EXTERNÍ SKLAD č.1
nedostupné Cena bez DPH: 5 125,69 Kč
dostupnost nutno ověřit Cena vč. DPH: 6 202 Kč

Zobrazit všechny sklady

Popis zboží

MOTO - PNEU - PNEUMATIKA - SPORT-TOURING - REAR - R - ZADNÍ

!!! NOVINKA 2010 !!! METZELER ROADTEC Z8 INTERACT je novinka roku 2010 pro sportovně cestovní motocykly. Nový vzorek pláště s vylepšeným odvodem vody  a moderním vzhledem spolu s technologií kostry INTERACT TM zabezpečuje precizní řízení za každého počasí. Úplně nové složení směsi běhounu s širokým rozsahem použitelnosti je vhodné pro každý styl jízdy a nabízí také úplně nový stupeň přilnavosti. Představením METZELER ROADTEC Z8 INTERACT zkompletoval německy specialista na motocyklové pláště svou řadu produktů radiálního segmentu.ROADTEC Z8 INTERACT poskytuje zvýšený požitek z jízdy prostřednictvím nové generace technologie CMT (Contour Modeling Technology), která snižuje tlak na pneumatiku při řízení o 5% oproti svému předchůdci. Toho bylo dosaženo snížením výšky pneumatiky, což vedlo k většímu zaoblení pláště, ke zlepšení řízení a zvýšení stability.Současně s vývojem designu nové METZELER ROADTEC Z8 INTERACT pracovali inženýři Metzeleru na optimální konstrukci kostry pláště, která bude schopna odolat zvýšenému výkonu, brzdným silám a bude mít ideální vlastnosti i při zatáčení. Při porovnání  radiální konstrukce  ROADTEC Z8 INTERACT  a ROADTEC Z6 INTERACT  zjistíte, že nová Z8 používá novou sportovně orientovanou generaci Rayonu v jednoplášťové vrstvě která ve spolupráci s patentovanou 0° ocelovou technologií kordu vylepšuje řízení, stabilitu při zatáčení a brzdění i s plně naloženým motocyklem. Variabilní proces navíjení 0°ocelového pásu garantuje progresivní rozložení tlaku  na míru každému úhlu náklonu bez ztráty výkonu. V konečném znění je stopa pláště o 8% širší v porovnání s ROADTEC Z6 INTERACT a je výsledkem kolísání napětí ocelového pásu a strategicky utvořeného dezénu, který optimalizuje tlaky v oblasti stopy.Všechno na nové pneumatice ROADTEC Z8 INTERACT bylo podřízeno jedinému cíly, řidičově kontrole. Nová směs s obsahem siliky a nanočástic zaručuje výkon a bezpečnost za každého počasí. Úplně nový design odvozený od vývoje a vlastností supersportovního pláště SPORTEC M5 INTERACT nabízí vyšší stabilitu která je také tím správným elementem pro dosažení nového stupně řízení. ROADTEC Z8 INTERACT využívá design nové řady Metzeler se základem vzorku Pí. Oproti vzorku SPORTEC M5 INTERACT má větší počet odvodových drážek navržených k většímu výkonu při odvodu vody v těžších podmínkách, jako je např. vyšší sloupec vody. Nový vzorek překračuje tradiční požadavky na design běhounu, kterými jsou poskytování odvodu vody či estetický prvek. Dezén  ROADTEC Z8 INTERACT  je používán jako kalibrující prvek, který optimalizuje tlak na povrch v libovolném úhlu.

Výrobce

Metzeler je německá značka pneu s dlouhou historií a tradicí sahající až do roku 1863. Metzeler se specializuje na výrobu vysoce kvalitních motocyklových pneumatik. 1. ledna 1986 se stala společnost členem Pirelli Group a v roce  1989 založili společně  Pirelli - Metzeler Reifen GmbH.

Web výrobce: www.metzelermoto.com

Největší výběr čtyřkolkových pneu